luni, 1 iunie 2009

MON MEC A MOI

Vreau să fac un dar prietenului meu Liviu. Dar nu ştiu să descarc de pe You Tube această melodie... aşa că... pentru Liviu!

http://www.youtube.com/watch?v=4zgB1Jfpjdw

14 comentarii:

  1. Mda... nu ştiu dacă ştie şi Liviu... :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga si stimata Stefania, i-ai facut un dar prietenului Liviu dar fiindca este ,,la vedere'' nu ma poti acuza ca am privit pe gaura cheii in inima ta.Sper ca Liviu merita darul dar asta nu e problema mea.
    Iti scriu (ca de obicei) din inima Bucovinei,din Radauti,orasul unde cica se agata harta in cui...Nefiind eu radauteanca (decat prin adoptie) nu ma pot opri sa nu ma bat in pumn cu frumusetile Bucovinei.Uite asa am devenit mai catolica decat Papa...Ti-am trimis (din nou) textele mele in proza la adresa indicata dar nu am primit nici o virgulita de confirmare.Cred ca sunt depasita,la noi in Bucovina se raspunde la salut.Am uitat ca regulile in lumea virtuala sunt altele.Vreau sa stii ca nu sunt nici pe departe grafomana. Mi-ar fi placut sa aflu parerea ta, adica sa-mi spui daca trebuie sa-mi trag un glont in cap si sa arunc stiloul pe geam. Prea multe calitati nu am .Insa perseverenta ma caracterizeaza asa ca, ascultand-o pe lady Patricia,m-a trasnit ideea sa-ti mai scriu un mesaj.Si asa astazi ploua si biblioteca este bantuita de stafii.Numai eu visez la o lume in care cartile sunt vii,numai pe mine m-au coplesit sutele de personaje din paginile involburate.Era mare lucru sa ma fi nascut macar in urma cu o suta de ani.Dar...as fi murit de tuberculoza...Asa ca trebuie sa ma bucur de anul de gratie 2009, de tacerea pisiceasca a Stefaniei si de darul pe care il primeste un anume domn Liviu...Cu respect,Malina Anitoaei

    RăspundețiȘtergere
  3. malina anitoaei
    Simt prea multa ironie in mesajul dvs, sau ma insel? Textele dvs. vor fi citite in cenaclul nostru online.

    PS Cat despre Liviu... da... merita darul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nuuuuuu, nicidecum, stimata Stefania, nu am vrut sa fiu ironica,am vrut sa te fac sa zambesti si sa obtin o ,,virgula'' de confirmare!Ironia nu este buna in vremuri de criza si mai ales intre persoane care nu se cunosc!Precum ar spune Dostoievski- o ironie v-ar lega definitiv de mine. Si ce sa faceti dvs cu o cunostinta nonconformista si pisaloaga? Mai bine...nu...Cu simpatie si scuze pentru neintelegere, va doresc numai clipe insorite!

    RăspundețiȘtergere
  5. Romanul si grija de altul

    Dupa cum am observat mai sus, din discutiile purtate, mi-am dat seama cat de mult iubesc aceasta tara. Asa cum spun toti cei care au trecut pe aici.... "pacat ca-i locuita". Balcanismul isi spune cuvantul cat se poate de clar si de concis.... si imi dau seama ca suntem un popor de "coate pe gard". Simtim nevoia unei bancute in fata porti, unde sa spargem seminte si sa comentam pe toata lumea sperand astfel ca suntem centrul atentiei si ca ineptiile noastre sunt vorbe de duh. Intotdeauna trebuie sa murim de grija altuia in loc sa ne vedem de patratica noastra in care ne desfasuram activitatea si sa facem totul corect si clar.

    Si daca tot o dau anonima, ma semnez si eu :))
    Liviu

    RăspundețiȘtergere
  6. Malina Anitoaei
    Doamnă, îmi place cum scrieţi. Chiar şi Liviu a spus că îi plac prozele dvs.

    RăspundețiȘtergere
  7. Stefania,va multumesc! Vai, dar nu-mi mai spuneti ,,doamna''caci suna tare ciudat!Prefer ,,Malina''.
    Totusi imi pare rau ca i-am stricat ziua domnului anonim(Liviu?)care vrea ca toate ''activitatile sa se desfasoare corect si clar''.Suna ca la o sedinta de partid de prin anii 80, sper sa nu se supere prea tare pe mine si sa ma trimita inapoi pe bancuta mea.(E putreda de atatea coate catarate pe gard).Stefania,eu nu stiu cum scriu dar stiu ca dumneavostra scrieti cu intensitate,febril,uman,feminin.(Scuze inca o data,domnu' anonim,chiar nu am vrut centrul universului,centrul atentiei!Blogurile nu au farmec fara comentarii,nu?)Cu respect, Malina Anitoaei

    RăspundețiȘtergere
  8. Malina

    N-ai stricat ziua nimănui, iar Liviu n-o să se supere pe tine, te asigur! Doar că îţi va răspunde...

    PS Nu-mi mai spune că scriu feminin că mă-cearcă nervu' şi postez o proză din noul meu volum de proză scurtă! Să vezi cât de feminin scriu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Malina

    Cât despre Liviu...avea dreptate... tu l-ai provocat..."Sper ca Liviu merita darul dar asta nu e problema mea."? Păi dacă eu îi făcusem un dar? Apropo! Când dăruieşti cuiva un poem, sau un cântec nu e neapărat nevoie ca în poemul sau în cântecul acela să fie vorba despre acea persoană... i-l dăruieşti pentru că... pur şi simplu îi place!

    RăspundețiȘtergere
  10. Va multumesc pentru raspuns. Totusi... ma intreb ce partid era prin anii 80 in Moldova, caci afirmatia mea: ''activitatile sa se desfasoare corect si clar'' tine de anii in care nemtii treceau prin zona... si multi blonzi rasareau in urma lor. Ca doar, de-a lungul istoriei, de la polonezi la rusi, nemti si apoi iar la rusi toti s-au bucurat de "ospitalitatea" bastinaselor...Inainte de a emite judecati de valoare e bine de studiat si putina istorie (nu strica la partide!) .

    Tot un anonim,
    Liviu

    RăspundețiȘtergere
  11. He,he,he,m-ati facut sa rid ,domnu' anonim.Da stiu ca nu prea sunteti politicos cu persoanele de sex opus,la prima vedere pareti chiar ...violent si fara maniere. Chiar nu am vrut sa va deranjez.Daca as fi calcat la dvs pe blog, v-as fi inteles furia!Dar sa ma dati afara din casa altcuiva,chiar nu pricep!
    Brrrrrrrr,e un frig teribil in seara asta in Bucovina,stimata Stefania(da,in Bucovina,domnu Liviu!)si eu stau si cuget ca am vrut sa spun ca frazele dvs sunt delicate,inteligente si tandre,asa ca le-am spus ,,feminine'' dar nu trebuie sa va ingrijoreze asta!Oricum mi-ar face placere sa postati o proza din noul dvs volum.Poate ca as indrazni sa scot si eu doua cuvinţele drept comentariu,asta inainte de a ma da afara pe brinci vreun cerber suparat pe ineptiile mele, pe care eu as avea proasta inspiratie sa le consider vorbe de duh...Eh,provincialii astia cand se trezesc vorbind...Va doresc o seara minunata si il asigur din nou cu scuze pe domnul Liviu ca melodia Patriciei este a dumisale si numai a dumisale...Cu drag,Malina

    RăspundețiȘtergere
  12. malina
    Mai bine pregateşte-te pentru cenaclul de joi seara! Nu mai polemizaţi pe blogul meu că am primit observaţii!

    RăspundețiȘtergere